dinsdag 26 april 2011

De bewoners van de Wallen

Er is een mooie uitzending gemaakt over bewoners van de wallen, waarin de ontwikkelingen op de wallen de afgelopen 20 jaar besproken worden. Een mooi filmpje, waar de strijd van bewoners tegen junks en verloedering wordt weergegeven.


Aan de andere kant is er weinig aandacht voor de andere kant van het verhaal: de vertrutting van de Amsterdamse binnenstad. De truttigheid van de bewoners is ook wel zichtbaar in het filmpje. En er is natuurlijk veel mis met prostitutie, maar dit moet ook ergens een plaats hebben in een stad. Verder is de binnenstad van Amsterdam natuurlijk van iedereen, en zeker niet alleen van de bewoners. Het is een playground en dat zal het altijd moeten blijven, al is het maar om de toeristen te houden, die een belangrijke bijdrage leveren aan de Amsterdamse economie.

Filmpje1 opmerking:

  1. viezen vuile ventjes die jullie dan ook zijn jullie doen het met meisjes van 16 17 en kunnen zo jullie dochters zijn en trouwens ik heb medelijden met die meisjes dat ze het moeten doen met zulken viezen manne zo als jullie en zometeen zijn ze ook nog zwanger van jullie en is ze aleen staandee moeder en dan viezen pedo

    BeantwoordenVerwijderen